Ko imamo gostov veliko, časa pa prav tako dovolj, se odločimo za hladno topli bife. Gostje izbirajo med več vrstami hladnih in toplih jedi, sirov, solat ter sladic in sadja. Hrana je servirana na bifejskih mizah, gostje jo zaužijejo stoje ali sede.
***
Hladne jedi in solate
- Pršut na stojalu
- Izbor nizozemskih sirov
- Suši s tamari sojino omako
- Tamago lososove roladice z zeliščnim namazom
- Rahlo popečena račja prsa z mariniranim treviškim radičem
- Carpaccio tune na rukoli s parmezanovimi ostružki
- Rezine hobotnice na mladi solati z deviškim oljem
- Rumeni in zeleni beluši vinigret
- Izbrane solate
***
Tople jedi in priloge
- Telečji medaljoni z jurčki in skutnimi štrukeljci
- Rdeči piščančji curry z jasmine dišečim rižem
- Morska žaba na blitvini posteljici
- Medeno česnata jagnetina z jogurtom in njoki
- Ananasov pilav
- Testenine s tartufi in rukolo
- Popečene bučke s kus kusom in mladim sirom
- Zelenjavna tortica
***
Sladice
- Mousse iz zvezdnega janeža z mango pirejem
- Pavlova z gozdnimi sadeži
- Tiramisu kot smo ga delali včasih
- Prava sacher torta
- Irska torta